Zoeken naar honden boechout

honden boechout
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht. De rechtbank verklaart daarom 191.000 euro aan inkomsten verbeurd. Het betreft een Europese primeur. Het bedrijf en de zaakvoerders worden wel vrijgesproken voor de tenlastelegging oplichting omdat de rechtbank oordeelt dat de beklaagden hun klanten niet bewust hebben misleid. De rechtbank meent dat de kopers van de honden wel hadden moeten weten dat ze ingevoerde pups aankochten.
leningen
honden Gemeente Boechout.
yamaha hifi versterkers
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
Zo werden er 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden. De hondjes waren ook niet ingeënt tegen rabiës.
WC verstopt
Chihuahua, Dwergkeesjes en Mops puppies Hondenkennel Puppy House.
Ingeënt tegen de meeste virale aandoeningen. Geïdentificeerd door middel van microchip of tatoeage. Geregistreerd bij het BVIRH De Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden waardoor ze vlug met hun baasje kunnen herenigd worden, zouden ze weglopen van huis.
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers. Veel van de dieren werden kort na aankoop ziek of stierven zelfs. Dierenrechtenorganisatie GAIA diende in 2014 een klacht in tegen de speciaalzaak die vroeger Dierenplezier heette wegens de verkoop van de zogeheten Oostblokpuppys. Een vijftigtal hondeneigenaars sloot zich daarbij aan. Hun puppys waren kort na aankoop ziek geworden en zelfs gestorven. Volgens GAIA werden de hondjes te snel bij hun moeder weggehaald en waren ze veel te zwak om vervoerd te worden. Puppy House en zijn zaakvoerders werden vervolgd voor onder meer oplichting en inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo zouden meerdere honden niet geregistreerd zijn, werden de quarantaineregels niet nageleefd en zouden sommige dieren ook geen vaccinatie tegen hondsdolheid hebben gekregen.
HOME The Doggy Shop Hondenspeciaalzaak.
The Doggy Shop is een gezellige speciaalzaak te Boechout. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in vers vlees en natuurlijke brokken voor de hond en de kat. Aangezien ons ruim assortiment en zeer ruime voorraad aan vers vlees en brokken, hebben wij voor elk wat wils en kunnen wij zo goed als iedereen verder helpen!
Honden Gemeente Boechout.
Wie zich hier niet aan houdt, riskeert een boete. Registratiebewijs en paspoort honden. Heuvelstraat 91 2530 Boechout Vlaanderen, België. 03 460 06 35. Dinsdag tot vrijdag enkel op afspraak. Gemeentebestuur Boechout Heuvelstraat 91 2530 Boechout 03 460 06 11 info@boechout.be design implementation by e2e nv.
Boechout Honden 2dehands.be.
9 mei 2018 1900: Boechout. Deze schattige chihuahua's' zoeken nog een lief baasje! 9 mei 2018 1100: Boechout. Leuke mopshondjes zoeken nog een lief baasje. 9 mei 2018 1059: Boechout. Beagle pups vanaf 300 euro! 9 mei 2018 1058: Boechout.

Contacteer ons

+  boechout station
+  centrum garage boechout
+  honden boechout
+  boechout voetbal
+  school boechout
+  molenlei boechout
+  eten boechout
+  sporthal boechout
+  boechout gemeente