Zoeken naar t kasteeltje boechout

t kasteeltje boechout
t Kasteeltje Boechout Brasserie Restaurant.
Moederdag menu 2018. aug 02, 2018. Op 15 augustus kan u bij ons het Moederdag menu verkrijgen per tafel. Reserveren voor het menu is aan te raden. En te vermelden bij Uw reservatie! Bekijk het menu! 2018 t Kasteeltje Boechout.
slotenmaker boechout
t Kasteeltje Restaurants Borsbeeksesteenweg 21, Boechout, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Maar da's' allemaal lang geleden en intussen is t Kasteeltje opnieuw een van mijn vaste adresjes. De gerechten zijn er altijd lekker, de menu gevarieerd, de bediening vriendelijk en zowel in de winter als in de zomer buiten is het er aangenaam vertoeven. Ribbetjes blijven een topper in het Kasteeltje, maar ook de suggesties zijn altijd lekker en origineel. Niet meer, niet minder. Dit restaurant is effectief ondergebracht in een groot huis in kasteelstijl. Het ligt statig, deels verscholen in het groen, op een hoek aan de huidige eindhalte van de tram in Boechout.
limburg
t Kasteeltje Boechout Antwerpen.
Home t Kasteeltje Boechout. t Kasteeltje Boechout. Rating: 3 op 5 6 stemmen. t Kasteeltje is een brasserie/restaurant in Boechout. Op de menukaart van brasserie t Kasteeltje staan o.a. pasta's, salades, vis en vleesgerechten. Elke twee weken stelt de kok ook nieuwe suggesties voor.
goedkope dakwerker
Menu Restaurant t Kasteeltje restaurant t Kasteeltje à Boechout Réservation restaurant. Réserver un restaurant en ligne.
Gevulde soezen met chocoladesaus: 650., Met calvados geflambeerde tarte tatin en speculaas ijs: 675., Coupe t Kasteeltje vanille, vers fruit: 650., Coupe Dame Blanche vanille, warme chocoladesaus: 575., Coupe Banana Split vanille, banaan, warme chocoladesaus: 625., Coupe Aardbeien seizoen: 675.,
auto verkopen
t Kasteeltje, Boechout Tel: 034540. Restaurants goudengids.be.
Borsbeeksesteenweg 21, 2530 Boechout. 03 454 01 20. 03 454 34 96. Diet in the Box. Andere interessante bedrijven in de buurt. De Robianostraat 48, 2150 Borsbeek. Jozef Reusenslei 17, 2150 Borsbeek. Afspanning De Valk. Jozef Reusenslei 2, 2150 Borsbeek.
immo brasschaat

Contacteer ons

+  wigwam boechout
+  sbb boechout
+  delhaize boechout openingsuren
+  midden boechout
+  cafe boechout
+  heuvelstraat boechout
+  station boechout
+  jan frans willemsschool boechout
+  tram 15 boechout uurregeling
+  axa boechout