Resultaten voor puppyhouse boechout

puppyhouse boechout
Puppyhouse, Boechout Tel: 034555. Huisdieren toebehoren Kleinh. goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Huisdieren toebehoren Kleinh. Een recensie schrijven? Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout. 03 455 57 55. Huisdieren toebehoren Kleinh. Andere interessante bedrijven in de buurt. Mechelsesteenweg 272, 2550 Kontich. Drie Eikenstraat 590, 2650 Edegem. Dierenspeciaalzaak De Pauw.
spouwmuurisolatie
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
Lees verder onder de foto. De beklaagden werden vrijgesproken voor oplichting, maar wél schuldig bevonden aan verschillende inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo werden 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden.
Boxsprings
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers.
lening
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor handel in puppys uit Oostblok. 22/09/2017 om 0942: door vdaa. Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht.
Is de pret stilaan uit bij Puppy House? Stop Dierenmishandeling vzw.
Het koppel uit Boechout knoeide met hondenpaspoorten, hield onvolledige registers bij, verkocht dieren die nog niet vrijgegeven waren door de dierenarts. Wie een hond in de dierenzaak kocht, moest een registratiekost van 35 euro betalen, wat bij wet verboden is.
Openingsuren Puppyhouse in Boechout.
Puppyhouse is vandaag open tot 1900. maandag 16 juli. dinsdag 17 juli. woensdag 18 juli. donderdag 12 juli. vrijdag 13 juli. zaterdag 14 juli. zondag 15 juli. Info laatst gecontroleerd op 6 maart 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op zaterdag 21 juli 2018 voor Nationale Feestdag. Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout.
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Vandaag vond voor de Correctionele Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen de inleidende zitting plaats van de rechtszaak tegen de zaakvoerders van Puppy House, het voormalige Dierenplezier, een beruchte hondenhandelszaak in Boechout. Zaakvoerder Matthieu Clerckx en zijn echtgenote werden op 22 december vorig jaar door de Raadkamer doorverwezen naar de Antwerpse Correctionele Rechtbank, nadat de dierenrechtenorganisatie GAIA tegen de zaakvoerders van Puppyhouse klacht met burgerlijke partijstelling had neergelegd bij de onderzoeksrechter.

Contacteer ons

+  boechout bibliotheek
+  restaurants boechout omgeving
+  gemeentebestuur boechout
+  boechout gemeentehuis
+  rommelmarkt boechout
+  dokter verlinden boechout
+  wijn boechout
+  restaurant boechout station
+  tennis boechout
+  jef van hoofplein boechout