Zoeken naar puppyhouse boechout

puppyhouse boechout
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers.
a3schilderwerken.nl
Dierenspeciaalzaak Puppy House Boechout.
De lievelingswinkel van uw huisdier. Home Over PuppyHouse Puppy House Boechout. Elke dag geopend: ma zat van 10u 19u, zon feestdagen van 13u 19u. Wij leveren ook aan huis. Puppy House Boechout. Wij zijn een huisdierenwinkel gespecialiseerd in de verkoop van puppies.
Autolening
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
De beklaagden werden vrijgesproken voor oplichting, maar wél schuldig bevonden aan verschillende inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo werden 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden.
jobstudent antwerpen
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
Zo werden er 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden. De hondjes waren ook niet ingeënt tegen rabiës.
Openingsuren Puppy House Boechout.
Donderdag: 10u 19u. Vrijdag: 10u 19u. Zaterdag: 10u 19u. Zondag: 13u 19u. Puppy House Boechout bij Lier. Tel: 03 455 57 55. Boechout, Antwerpen, BE 2530. View larger map. img height1 width1 styleborder-stylenone: alt srchttp//www.googleadservices.com/pagead/conversion/1029446524/labelK0: AFCJKu-gEQ_Lbw6gMampguidONampscript0//div.; Word fan op Facebook.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor handel in puppys uit Oostblok. 22/09/2017 om 0942: door vdaa. Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht.
Is de pret stilaan uit bij Puppy House? Stop Dierenmishandeling vzw.
Het koppel uit Boechout knoeide met hondenpaspoorten, hield onvolledige registers bij, verkocht dieren die nog niet vrijgegeven waren door de dierenarts. Wie een hond in de dierenzaak kocht, moest een registratiekost van 35 euro betalen, wat bij wet verboden is.
Openingsuren Puppyhouse in Boechout.
Puppyhouse is vandaag open tot 1900. maandag 19 maart. dinsdag 20 maart. woensdag 21 maart. donderdag 22 maart. vrijdag 23 maart. zaterdag 17 maart. zondag 18 maart. Info laatst gecontroleerd op 6 maart 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op zondag 1 april 2018 voor Paaszondag. Uitzonderlijk open op maandag 2 april 2018 voor Paasmaandag. Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout.
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Vandaag vond voor de Correctionele Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen de inleidende zitting plaats van de rechtszaak tegen de zaakvoerders van Puppy House, het voormalige Dierenplezier, een beruchte hondenhandelszaak in Boechout. Zaakvoerder Matthieu Clerckx en zijn echtgenote werden op 22 december vorig jaar door de Raadkamer doorverwezen naar de Antwerpse Correctionele Rechtbank, nadat de dierenrechtenorganisatie GAIA tegen de zaakvoerders van Puppyhouse klacht met burgerlijke partijstelling had neergelegd bij de onderzoeksrechter.

Contacteer ons

+  boechout bibliotheek
+  restaurants boechout omgeving
+  gemeentebestuur boechout
+  boechout gemeentehuis
+  rommelmarkt boechout
+  dokter verlinden boechout
+  wijn boechout
+  restaurant boechout station
+  tennis boechout
+  jef van hoofplein boechout