Resultaten voor puppyhouse boechout

puppyhouse boechout
Dierenspeciaalzaak Puppy House Boechout.
De lievelingswinkel van uw huisdier. Home Over PuppyHouse Puppy House Boechout. Elke dag geopend: ma zat van 10u 19u, zon feestdagen van 13u 19u. Wij leveren ook aan huis. Puppy House Boechout. Wij zijn een huisdierenwinkel gespecialiseerd in de verkoop van puppies.
persoonlijke lening
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Archiefbeeld Foto: Photo: Tom Palmaers. Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht. De rechtbank verklaart daarom 191.000 euro aan inkomsten verbeurd.
Binnendeuren
Chihuahua, Dwergkeesjes en Mops puppies Hondenkennel Puppy House.
Wij geven daarom ook alle mogelijke wettelijk vastgestelde garanties zo bent u zeker dat u een gezonde puppy mee naar huis neemt. Kom gerust eens kijken in onze puppykennel of u kan ons ook telefonisch bereiken via het nummer 32 3 455.57.55.
student
Veroordeling Puppy House Boechout voor verkoop honderden te jong ingevoerde pups uit Oost-Europa GAIA.
Veroordeling Puppy House Boechout voor verkoop honderden te jong ingevoerde pups uit Oost-Europa. Veroordeling Puppy House Boechout voor verkoop honderden te jong ingevoerde pups uit Oost-Europa. 22 september 2017. Veroordeling Puppy House Boechout voor verkoop honderden te jong ingevoerde pups uit Oost-Europa.
Verkeersschool Intest
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
zijn wel veroordeeld voor verschillende inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo werden er 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden.
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers.
Gesjoemel met oostblokpuppys kan hondenverkopers jaar cel e. Boechout Gazet van Antwerpen.
Ze werden bijeen gebracht in verzamelcentrum Dogs Co in Tsjechië, waar Louisa T. eigenaar van was, en vervolgens op transport gezet naar Boechout. Veel hondjes waren jonger dan acht weken, te jong en nog te zwak om vervoerd te worden.
Puppy House veroordeeld De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share
Klanten voelden zich opgelicht, omdat de puppys een ziekte of erfelijke aandoening bleken te hebben. Sommige hondjes overleden zeer snel na de aankoop. Puppy House veroordeeld. Hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout is gisteren veroordeeld voor inbreuken op het dierenwelzijn. Zaakvoerders Mathieu C.
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
De beklaagden werden vrijgesproken voor oplichting, maar wél schuldig bevonden aan verschillende inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo werden 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden.
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Vandaag vond voor de Correctionele Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen de inleidende zitting plaats van de rechtszaak tegen de zaakvoerders van Puppy House, het voormalige Dierenplezier, een beruchte hondenhandelszaak in Boechout. Zaakvoerder Matthieu Clerckx en zijn echtgenote werden op 22 december vorig jaar door de Raadkamer doorverwezen naar de Antwerpse Correctionele Rechtbank, nadat de dierenrechtenorganisatie GAIA tegen de zaakvoerders van Puppyhouse klacht met burgerlijke partijstelling had neergelegd bij de onderzoeksrechter.

Contacteer ons

+  boechout bibliotheek
+  restaurants boechout omgeving
+  gemeentebestuur boechout
+  boechout gemeentehuis
+  rommelmarkt boechout
+  dokter verlinden boechout
+  wijn boechout
+  restaurant boechout station
+  tennis boechout
+  jef van hoofplein boechout