Op zoek naar puppyhouse boechout?

puppyhouse boechout
Gesjoemel met oostblokpuppys kan hondenverkopers jaar cel e. Boechout Gazet van Antwerpen.
23/06/2017 om 1419: Bron: BELGA. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout worden voor de correctionele rechtbank van Antwerpen vervolgd, omdat ze honderden te jonge puppys uit Oost-Europa verkocht hadden aan onwetende kopers. Het openbaar ministerie vorderde voor Mathieu C.
ilse crawford
Openingsuren Puppyhouse in Boechout.
Puppyhouse Nu open. Puppyhouse is vandaag open tot 1900. maandag 27 augustus. dinsdag 28 augustus. woensdag 29 augustus. donderdag 23 augustus. vrijdag 24 augustus. zaterdag 25 augustus. zondag 26 augustus. Info laatst gecontroleerd op 6 maart 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout.
Geld Lenen Snel
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers.
goedkope dakwerker
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
Lees verder onder de foto. De beklaagden werden vrijgesproken voor oplichting, maar wél schuldig bevonden aan verschillende inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo werden 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden.
boekhouder gent
Is de pret stilaan uit bij Puppy House? Stop Dierenmishandeling vzw.
Het koppel uit Boechout knoeide met hondenpaspoorten, hield onvolledige registers bij, verkocht dieren die nog niet vrijgegeven waren door de dierenarts. Wie een hond in de dierenzaak kocht, moest een registratiekost van 35 euro betalen, wat bij wet verboden is.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor handel in puppys uit Oostblok. 22/09/2017 om 0942: door vdaa. Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht.
Broodfokkers die doodzieke pups verkochten, mogen toch nog dieren houden Dieren Wetenschap Planeet HLN.
De beklaagden werden vrijgesproken voor oplichting, maar wél schuldig bevonden aan verschillende inbreuken op de dierenwelzijnswet. Zo werden 382 honden vanuit Tsjechië op transport naar Boechout gezet, terwijl ze jonger waren dan acht weken en dus nog te jong en te zwak waren om vervoerd te worden.

Contacteer ons

+  boechout bibliotheek
+  restaurants boechout omgeving
+  gemeentebestuur boechout
+  boechout gemeentehuis
+  rommelmarkt boechout
+  dokter verlinden boechout
+  wijn boechout
+  restaurant boechout station
+  tennis boechout
+  jef van hoofplein boechout