Zoeken naar puppy house boechout

puppy house boechout
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
Puppy House aan de Provinciesteenweg in Boechout is al jaren actief met de verkoop van dieren. Dierenrechtenorganisatie GAIA stapte in 2014 met een klacht naar het Antwerpse gerecht, nadat er verschillende klachten waren over Puppy House, het vroegere Dierenplezier. Klanten voelden zich opgelicht, omdat de aangekochte puppy's' een ziekte of erfelijke aandoening bleken te hebben.
http://www.cabinetaci.com/
Dierenspeciaalzaak Puppy House Boechout.
De lievelingswinkel van uw huisdier. Home Over PuppyHouse Puppy House Boechout. Elke dag geopend: ma zat van 10u 19u, zon feestdagen van 13u 19u. Wij leveren ook aan huis. Puppy House Boechout. Wij zijn een huisdierenwinkel gespecialiseerd in de verkoop van puppies.
Autolening
Is de pret stilaan uit bij Puppy House? Stop Dierenmishandeling vzw.
Homepage Nieuws Is de pret stilaan uit bij Puppy House? In Nieuws, Pers. Is de pret stilaan uit bij Puppy House? en Louisa T, de eigenaars van hondenspeciaalzaak Puppy House uit Boechout, stonden vanmorgen terecht voor de correctionele rechtbank van Antwerpen.
studentenjob antwerpen
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
22 september 2017 1715.: Delen op Facebook Delen op Twitter. De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout vrijgesproken voor een grootschalige oplichting met puppy's' uit Oost-Europa. Puppy House en zijn zaakvoerders Mathieu C.
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblokpuppys. 22/09/2017 om 1013: door mtm Bron: BELGA Print Corrigeer. De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de zaakvoerders van Puppy House in Boechout vrijgesproken voor een grootschalige oplichting met puppys uit Oost-Europa. Puppy House en zaakvoerders Mathieu C.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor handel in puppys uit Oostblok. 22/09/2017 om 0942: door vdaa. Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht.
Puppy House veroordeeld De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share
Klanten voelden zich opgelicht, omdat de puppys een ziekte of erfelijke aandoening bleken te hebben. Sommige hondjes overleden zeer snel na de aankoop. Puppy House veroordeeld. Hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout is gisteren veroordeeld voor inbreuken op het dierenwelzijn. Zaakvoerders Mathieu C.
Openingsuren Puppyhouse in Boechout.
Uitzonderlijk open op zondag 1 april 2018 voor Paaszondag. Uitzonderlijk open op maandag 2 april 2018 voor Paasmaandag. Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten.
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Al jaren wordt deze winkel uit Boechout terecht met de vinger gewezen. Voor Puppy House waren alle middelen goed om consumenten te blijven bedotten: een naamsverandering, zogenaamde getuigenissen op de website van tevreden klanten, het sponsoren van zoekresultaten op google, enz.

Contacteer ons

+  nieuw boechout
+  hondenkennel boechout
+  scouts boechout
+  ocmw boechout
+  bib boechout openingsuren
+  resto boechout
+  alice in boechout