Op zoek naar puppy house boechout?

puppy house boechout
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
en Mathieu C, de eigenaars van Puppy House, eerder dit jaar in de wandelgangen van het gerechtsgebouw. Boechout Hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout is veroordeeld voor inbreuken op het dierenwelzijn. Voor de grootste betichting van oplichting gaat de zaak en haar eigenaars Mathieu C.
persoonlijke leningen
Gesjoemel met oostblokpuppys kan hondenverkopers jaar cel e. Boechout Gazet van Antwerpen.
Gesjoemel met oostblokpuppys kan hondenverkopers jaar cel en monsterboete kosten. 23/06/2017 om 1419: Bron: BELGA. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout worden voor de correctionele rechtbank van Antwerpen vervolgd, omdat ze honderden te jonge puppys uit Oost-Europa verkocht hadden aan onwetende kopers.
WC verstopt
Primeur in de rechtbank: broodfokkers staan terecht voor gesjoemel met puppy's.'
Waarvoor ze terechtstaan? Onder meer voor oplichting met betrekking tot de herkomst, de gezondheid en de leeftijd van de hondjes én het niet naleven van een aantal regels rond dierenbescherming. Zo'n' 2.000 puppy's' per jaar verkopen de beklaagden, de zaakvoerders van Puppy House uit Boechout.
houten bijgebouwen
Hij" voerde jaren massaal zieke honden in" ATV.
Hij" voerde jaren massaal zieke honden in." Eigenaar Honden Hondenspeciaalzaak Oostblok Puppy House Puppy's' Rechtbank Rechtszaak. Vanmorgen is in Antwerpen ook de rechtszaak tegen de hondenspeciaalzaak en kennel Puppy House in Boechout begonnen. De uitbater moet zich verantwoorden voor gesjoemel met oostblokpups.
https://www.sleepworld.be/nl/tempur
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor oplichting met Oost-Europese hondjes, wel boete voor inbreuken dierenwelzijn VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Het was een waslijst aan klachten waarvoor de twee zaakvoerders van Puppy House uit het Antwerpse Boechout terechtstonden. De broodfokkers verkopen zo'n' 2.000 puppy's' per jaar, meestal afkomstig uit Oost Europa. En net daar knelt het schoentje: de fokkers werden ervan beschuldigd honderden puppy's' te jong of niet ingeënt in te voeren en te verkopen aan onwetende kopers.
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
22 september 2017 1715.: Delen op Facebook Delen op Twitter. De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout vrijgesproken voor een grootschalige oplichting met puppy's' uit Oost-Europa. Puppy House en zijn zaakvoerders Mathieu C.
Is de pret stilaan uit bij Puppy House? Stop Dierenmishandeling vzw.
Homepage Nieuws Is de pret stilaan uit bij Puppy House? In Nieuws, Pers. Is de pret stilaan uit bij Puppy House? en Louisa T, de eigenaars van hondenspeciaalzaak Puppy House uit Boechout, stonden vanmorgen terecht voor de correctionele rechtbank van Antwerpen.
Dierenplezier Bouchout HondenForum.
HondenForum Puppy Dierenplezier Bouchout. 31 juli 2014 om 1419: wijzigen" quote" 0. Ik had graag eens naar een dierenwinkel geweest voor eens wat informatie op te doen over wat een hond en de verzorging juist inhoud. Ik had een winkel gevonden in Bouchout Dierenplezier.
Dierenspeciaalzaak Puppy House Boechout.
De lievelingswinkel van uw huisdier. Home Over PuppyHouse Puppy House Boechout. Elke dag geopend: ma zat van 10u 19u, zon feestdagen van 13u 19u. Wij leveren ook aan huis. Puppy House Boechout. Wij zijn een huisdierenwinkel gespecialiseerd in de verkoop van puppies.
Europese primeur: bedrijf uit Boechout veroordeeld voor hand. Boechout Gazet van Antwerpen.
Archiefbeeld Foto: Photo: Tom Palmaers. Bvba Puppy House uit Boechout is veroordeeld voor inbreuken op de dierenwelzijnswet omdat het bedrijf te jonge, niet gevaccineerde puppys uit het Oostblok invoerde en verkocht. De rechtbank verklaart daarom 191.000 euro aan inkomsten verbeurd.

Contacteer ons

+  nieuw boechout
+  hondenkennel boechout
+  scouts boechout
+  ocmw boechout
+  bib boechout openingsuren
+  resto boechout
+  alice in boechout