Op zoek naar traiteur?

traiteur
Traiteur feesten Restaurant Dumon.
Alle gelegenheden zijn goed, alles kan: een babyborrel, een communiefeest, een bijeenkomst van collegas, een feest onder familie, vrienden, of gewoon zomaar. We maken graag één of meer mooie tafels voor je vrij, en vanaf 20 personen kan je ook bij ons terecht tijdens de sluitingsdagen van het restaurant.
middelkerke
Traiteur Hof te Rhode.
Dan kunt u de kant-en-klaar maaltijden hygiënisch en gekoeld verpakt afhalen of laten bezorgen. Elke week is er een ander marktmenu en tijdens de feestdagen een speciale kaart. Maar misschien kiest u liever om uw feest te laten plaatsvinden op Hof te Rhode?
pizzakraam
TRAITEUR.
Bak en Braadtips. 32 51 244 246. Producten met borg. Bestellen via webshop is steeds met betaling via het mollie betaalsysteem. U ontvangt een bestelbon in uw mailbox check spam, breng uw bestelbon mee bij afhaling. Volg ons op Facebook.
POORTEN PAUWELS
Traiteur Leconte Catering Traiteurdienst Organisatie.
De chef en zijn team. Welkom bij traiteur leconte. Traiteur en organisatie van huwelijksfeesten, recepties, banketten, communies, tuinfeesten, eindejaarsfeesten. bedrijven en seminaries. Catering en organisatie van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, productlanceringen, seminaries, incentives. Nieuwe kaart eindejaarsfeesten 2017/18. De nieuwe kaart eindejaarsfeesten 2017/18 afhaal is er.:
elektrische bbq aanbieding
Traiteur Vilvoorde Traiteur Gerrit: broodjes, gerechten.
Traiteur Gerrit in Vilvoorde, lekker eten voor elk moment en elke gelegenheid. Traiteur Gerrit in Vilvoorde heeft vele jaren ervaring als traiteur voor al uw feesten, recepties, vergaderingen., Wij leveren ook maaltijden aan scholen, bedrijven, senioren en hulpbehoevenden. Voor iedere gelegenheid hebben wij het juiste aanbod.
Rijschool Heemstede
Traiteur Johan en Griet.
Een eerste communie feest, plechtige communiefeest of lentefeest gaat als vanouds samen met een heerlijk feestmaal. Door te kiezen voor Traiteur Johan en Griet zal je met de familie kunnen meegenieten van deze mooie dag samen met je oogappel. Vergeet dan ook al uw zorgen, plannen, boodschappenlijstjes en stress in de keuken.
vacature receptie
Traiteur Cateraar Choux de Bruxelles.
Heeft u zin om uw gasten te verrassen met feestelijke hapjes met originele en uitmuntende smaken? Contacteer de traiteurdienst voor evenementen Choux de Bruxelles! Onze medewerkers staan klaar om u meer uitleg, professionele raad en een gratis prijsofferte te geven. Choux de Bruxelles Traiteur Cateraar.
Rijschool Heemstede
Traiteurservice Traiteur Philippe Alken.
Traiteur Philippe verzorgt je afhaalgerechten, BBQ en nog veel meer. We willen je vragen minstens 4 dagen op voorhand je bestelling te plaatsen. Let op, tijdens de feestdagen en in het drukke communie-seizoen zit onze agenda vaak veel sneller vol.
loodgieter heemstede
Traiteur Wikipedia.
Een traiteur is een kok of bedrijf dat kwalitatief goede diners aan huis bezorgt voor bijvoorbeeld een feest. Het beroep van traiteur is ontstaan in Frankrijk waar koks eten bereidden voor de adel en de maatschappelijke bovenklasse. Het woord traiteur is een cognaat van trattoria.
kortrijk
Traiteur.
Onze getalenteerde chef-kok Alain Bergen verdiende zijn strepen bij de bekendste namen uit de gastronomie en kiest door de seizoenen heen de beste dagverse producten uit om u elke week een selectie van creatieve recepten en gastronomische menu's' voor te stellen.
bedrijfscatering

Contacteer ons

+  Delhaize
+  traiteur
+  immoweb
+  Feestzalen
+  Gyprocwerken
+  boechoutse vv
+  appartement
+  Romeo
+  maison