Resultaten voor traiteur

traiteur
traiteur - Tenten communiefeest Tenten communiefeest.
Denk daarbij aan suikerspinnen, een assortiment van lekkere en gezonde wraps, originele hamburgers of hotdogs, Vele gerechtjes kan u zelf maken op de barbecue of verkrijgen via een traiteur. Indien het iets speciaals mag zijn vinden wij de foodcar met bijvoorbeeld een thaise keuken pad thai, een frituur, hambrugerkraam of een cocktailbar een leuke idee om jouw communiefeest onvergetelijk te maken.
Onze traiteurs in de Ardennen Vakantie in de Ardennen.
Durbuy Province du Luxembourg. Een jonge, gepassioneerde, bijzonder getalenteerde traiteur die smaken en kleuren op subtiele wijze combineert. Een garantie op kwaliteit. Een traiteur die Ardennes-Etape u in alle vertrouwen aanbeveelt. Laurent Piront est un traiteur ardennais dont le savoir-faire n'est' plus à démontrer!
schoorsteenveger aalst
Traiteur-banketaannemer SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Alleen in het geval je beschikt over een erkend getuigschrift kok of hulpkok TSO, BSO, leertijd volwassenonderwijs, CVO kan je de basismodule overslaan. Het traject bestaat vervolgens uit de modules: technologie horeca gevorderde kooktechnieken, beheer, hygiëne en organisatie, drankenkennis, wijn leren proeven en technieken van de traiteur banketaannemer keuken en zaalcoördinatie traiteur banketaannemer.
herentals
Specialisatie BSO Banketaannemer-traiteur Fan van horeca.
Wanneer je verder wil evolueren naar een job in de horeca als traiteur of cateraar, zit je goed in deze specialisatie. Je doet veel praktische ervaring op in het organiseren en uitwerken van banketten, recepties, traiteurdiensten, bedrijfsfeesten of buffetten. Je leert bestellingen vriendelijk en efficiënt opnemen en organiseren.
wevelgem
Traiteur Kompas Catering Het Kompas Wellen.
Koude schoteltjes beschikbaar in de winkel: Zalm tomaat garnaal gerookte zalm Serrano ham met cavaillon kip. Elke week nieuwe dagschotels. Bekijk wekelijks de vernieuwde lijst met dagschotels onder de rubriek traiteur. site klaargemaakt door yappa. traiteur delicatessen catering. Dorpsstraat 39, 3830 Wellen.
middelkerke
Welkom bij Traiteur Pierrot Traiteur Pierrot.
Traiteur Pierrot wil de traiteur van elke dag zijn door zijn constante kwaliteitsniveau en zijn attractieve prijzen. Al onze producten worden gemaakt met hoogwaardige verse grondstoffen en dat is zonder twijfel de reden van de constante evolutie van onze verkopen.
tapas
Home traiteur-thibault.be. Home traiteur-thibault.be.
brasschaat
Traiteur Hof te Rhode.
Dan kunt u de kant-en-klaar maaltijden hygiënisch en gekoeld verpakt afhalen of laten bezorgen. Elke week is er een ander marktmenu en tijdens de feestdagen een speciale kaart. Maar misschien kiest u liever om uw feest te laten plaatsvinden op Hof te Rhode?
italiaanse koffie
Delicatessen Traiteur Duyvejonck Hanssens.
kortrijk
Traiteur De Valck Slager-Traiteur De Valck.
Een snelle hap onder de middag? Traiteur De Valck biedt u een uitgebreide keuze uit verse salades en belegde broodjes. Handmade In Belgium. Als gepassioneerde, trotse leveranciers van échte kwaliteit mag Slager-traiteur De Valck het label Handmade In Belgium dragen.
dakwerken brecht
Slagerij Jonkers Verheyen Wechelderzande: Traiteur.
lepelhapjes: met haring in curry, meloen met parmaham, tomaatgarnaal, seizoenspat met confituur. borrelhapjes: kipcocktail, garnaalbootje, carpaccio van rundsfilet, vitello tomato, piramide van waldkorn vergezeld met mozzarella en tomaatje. warme hapjes: warme minihapjes gevuld met tomaat, vid, kaas, curry, pizza en worstebroodjes.
kot kortrijk

Contacteer ons

+  Delhaize
+  traiteur
+  immoweb
+  Feestzalen
+  Gyprocwerken
+  boechoutse vv
+  appartement
+  Romeo
+  maison