Meer resultaten voor Feestzalen

Feestzalen
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.
kuurne
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons ontplooid tot één van de beste feestzalen in omstreken. Wij zijn er dan ook zeker van dat als we op het einde van ons feestboekje alle punten hebben aangehaald, we uw feest tot een onvergetelijk einde zullen brengen.
kuurne
Feestzalen Feestzalen Tenten Leveranciers House of Weddings.
Inspiratie en tips. House of Weddings biedt een overzicht van de mooiste feestzalen en huwelijkslocaties. In welke stijl jullie ook willen trouwen, hier vind je ze in alle soorten, maten en vormen, gaande van een kasteel tot een prachtige schuur.
trouw
Feestzaal Tienen Alle Feestzalen in Tienen Vlaams-brabant op Salino.be Salino.be.
De diverse feestzalen, de tuin en het terras zijn de ideale plaats voor kleine en grotere evenementen. Droomt u er al van sinds u een klein meisje was om te trouwen in een kasteel? Dan wordt uw droom nu werkelijkheid!
Huwelijksfotograaf
De mooiste feestzaal Vlaams-Brabant check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Vlaams-Brabant. De feestzalen in Vlaams-Brabant zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Vlaams-Brabant zelf.
live muziek huwelijk
Zalen en feestzalen in Sint-Truiden Sint-Truiden.
U bent hier. Zalen, lokalen en repetitieruimtes. Zalen en feestzalen in Sint-Truiden. Zalen en feestzalen in Sint-Truiden. Sint-Truiden heeft een waaier aan zalen, feestzalen, lokalen bij diverse eigenaren en aanbieders. Wij bundelden het zaalaanbod in een handig overzicht.: Contactgegevens per zaal.
oudenaarde
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
sauna kallo
Feestzalen De Lozen Boer.
Wijnverkoop van zelf geïmporteerde wijnen. Breakfast @ pannenkoekenhuisje. Naast de 2 grote feestzalen Hélène en Isabelle zijn er ook mooie kleinere privé ruimtes zoals de Serre en Orangerie. Deze zaaltjes zijn ideaal voor kleinere groepen tussen 15 en 45 personen.
Bornem Taxi
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
Huwelijksfotograaf
Feestzalen.
FEESTZALEN IN TEMSE. De Gulden Cop, Kasteelstraat 1, Temse 03 771 02 43. De Leeuwerck, Gasthuisstraat 72 A, Temse reservatie: Eddy Van Acker 0468 16 35 38 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
feestzaal geraardsbergen

Contacteer ons

+  Delhaize
+  traiteur
+  immoweb
+  Feestzalen
+  Gyprocwerken
+  boechoutse vv
+  appartement
+  Romeo
+  maison