Meer resultaten voor Feestzalen

Feestzalen
Feestzaal Restaurant en feestzalen Tybeert.
Vrijblijvend u te mogen verwelkomen in een aangename sfeer en stijlvolle bediening, zijn wij u graag tot dienst. U kan hier rechtstreeks een afspraak in onze agenda plannen voor een bezoek aan onze feestzalen. Restaurant Feestzalen Catering Tybeert. Pontweg 3 9160 Daknam Lokeren.
live muziek huwelijk
Voor 20 tot 250 genodigden 0473 93 21 63 Feestzalen Hof ter Velden.
Ontdek alle mogelijkheden. Elke week organiseren we een uitgebreide brunch en elke maand een diner met een spetterend feest erna. Bekijk alle evenementen en schrijf u in. Organiseer uw vergaderingen, teambuildings en klantenevents op een halfuurtje rijden van Antwerpen, Gent of Brussel.
maasmechelen
Feestzalen Feestzaal Lindenhof.
Met een capaciteit van 20 tot 350 personen is Feestzaal Lindenhof uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen en feesten. De 4 geklimatiseerde zalen en een ruime parking zijn een extra aspect alsook de fijne speeltuin bij het terras omringd met schitterende vormsnoei van mooie bomen en heesters.
feesttafel
Feestzalen voor je huwelijk House of Weddings.
Ontdek enkele Belgische pareltjes van feestzalen. House of Weddings biedt een overzicht van de mooiste feestzalen en huwelijkslocaties. In welke stijl jullie ook willen trouwen, hier vind je ze in alle soorten, maten en vormen, gaande van een kasteel tot een prachtige schuur.
trouw
Welkom bij De Venkel.
De familiezaak werd later verder uitgebouwd en de overige feestzalen werden eigenhandig gerenoveerd. Later werd de zaak van vader op zoon doorgegeven en groeide De Venkel uit tot een vaste waarde. Met trots introduceert De Venkel in Kortenberg nu vier authentieke feestzalen waar verleden en heden gemixt worden.
wilrijk
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Oud Dorp 45, Wichelen Oost-Vlaanderen vanaf 25 tot 250 personen. Salons t Oud Gemeentehuis ligt met zijn 4 feestzalen verankerd aan de oevers van de Schelde en biedt een tijdloos decor voor jouw onvergetelijk feest: trouw, doop communie of lentefeest, personeelsfeest, receptie, verjaardag, familiefeest of een zakelijke bijeenkomst.
maasmechelen
Home.
In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE. Elysee heeft als troeven een Zelfbedieningsrestaurant en een ruime keuze aan feestzalen van 10 tot 650 personen. Feestzalen Elysee is een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid, gastvrijheid en gastronomie Hand in hand gaan.
appartement te koop edegem
Feestzaal As Alle Feestzalen in As Limburg op Salino.be Salino.be.
Onze feestzalen, de Engelse Hof en de Wintertuin, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen. De romantische lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor een geslaagde bijeenkomst of party.
huur zaal brussel
De mooiste feestzaal Antwerpen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Antwerpen. De feestzalen in Antwerpen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Antwerpen zelf.
unieke locatie trouwfeest
Feestzalen Termude.
Volg ons op onze blog en lees artikelen zoals: Voordelen van een mobiele website, U gebruikt sociale media staat u hoger in Google? Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en webstatistieken bij te houden. Accepteren Lees meer. Restaurant Feestzalen Ter Mude.
diest

Contacteer ons

+  Delhaize
+  traiteur
+  immoweb
+  Feestzalen
+  Gyprocwerken
+  boechoutse vv
+  appartement
+  Romeo
+  maison