Meer resultaten voor dierenplezier boechout

dierenplezier boechout
Openingsuren Puppyhouse in Boechout.
zondag 11 februari. Info laatst gecontroleerd op 6 maart 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout. Winkel gratis toevoegen. Open op zondag 4 februari 2018. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels.
elektrice fietsen
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Vandaag vond voor de Correctionele Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen de inleidende zitting plaats van de rechtszaak tegen de zaakvoerders van Puppy House, het voormalige Dierenplezier, een beruchte hondenhandelszaak in Boechout. Zaakvoerder Matthieu Clerckx en zijn echtgenote werden op 22 december vorig jaar door de Raadkamer doorverwezen naar de Antwerpse Correctionele Rechtbank, nadat de dierenrechtenorganisatie GAIA tegen de zaakvoerders van Puppyhouse klacht met burgerlijke partijstelling had neergelegd bij de onderzoeksrechter.
zwembad sint truiden
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
62 wel vrijuit, maar ze moeten wel 191.000 euro aan illegaal vermogensvoordeel terugbetalen. Puppy House aan de Provinciesteenweg in Boechout is al jaren actief met de verkoop van dieren. Dierenrechtenorganisatie GAIA stapte in 2014 met een klacht naar het Antwerpse gerecht, nadat er verschillende klachten waren over Puppy House, het vroegere Dierenplezier.
https://www.dehuisopkoper.be/
Chihuahua kennel Dierenplezier in Boechout, Provinciesteenweg 556, telefoon: 32 3 4. met openingsuren Hondenfokkerijen.
Vind een handelaar in Boechout. Andere belangrijke handelaars. Chihuahua kennel Dierenplezier. Provinciesteenweg 556 2530 Boechout. Klik voor telefoon Telefoon: 32 3 455.57.55. Hondenfokkerijen in Boechout. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren Chihuahua kennel Dierenplezier toe. Over Handelsgids NV. BTW nummer opzoeken.
Keyboost Belgique
Eigenaars Puppy House vrijuit VTM NIEUWS.
De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House in Boechout vrijgesproken voor een grootschalige oplichting met puppy's' uit Oost-Europa. Puppy House en zijn zaakvoerders Mathieu C. en Louisa T. kregen wel een boete van 3.000 euro voor inbreuken op het dierenwelzijn. De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. Dierenrechtenorganisatie GAIA was in 2014 naar het gerecht gestapt, nadat ze verschillende klachten had ontvangen over Puppy House, het vroegere Dierenplezier.
geld lenen
Dierenspeciaalzaak Puppy House Boechout.
De lievelingswinkel van uw huisdier. Home Over PuppyHouse Puppy House Boechout. Elke dag geopend: ma zat van 10u 19u, zon feestdagen van 13u 19u. Wij leveren ook aan huis. Puppy House Boechout. Wij zijn een huisdierenwinkel gespecialiseerd in de verkoop van puppies.
Chihuahua, Dwergkeesjes en Mops puppies Hondenkennel Puppy House.
Wij geven daarom ook alle mogelijke wettelijk vastgestelde garanties zo bent u zeker dat u een gezonde puppy mee naar huis neemt. Kom gerust eens kijken in onze puppykennel of u kan ons ook telefonisch bereiken via het nummer 32 3 455.57.55.
KOOP HIER NOOIT EEN PUP IN BELGIƋ. Koop Hier Nooit Een Pup Facebook.
Dierenplezier nu Puppyhouse.be Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout 0474 64 01 39 Mathieu Clerckx en Louisa Thees 03 455 57 55 32 3 455.57.55 32 474 64.01.39 0474 64 01 39 biedt verschillende rassen aan. Grote broodfokker met puppyfabriek in Tsjechiƫ!
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers. Veel van de dieren werden kort na aankoop ziek of stierven zelfs. Dierenrechtenorganisatie GAIA diende in 2014 een klacht in tegen de speciaalzaak die vroeger Dierenplezier heette wegens de verkoop van de zogeheten Oostblokpuppys.
Is de pret stilaan uit bij Puppy House? Stop Dierenmishandeling vzw.
Het is namelijk de eerste keer dat een strafrechtbank de georganiseerde criminaliteit achter de broodfokker aanpakt. Puppy House, voorheen Dierenplezier, verkocht jarenlang zieke en te jonge puppys. Het koppel uit Boechout knoeide met hondenpaspoorten, hield onvolledige registers bij, verkocht dieren die nog niet vrijgegeven waren door de dierenarts.

Contacteer ons

+  restaurants in boechout
+  taverne boechout
+  kinderopvang boechout
+  restaurants boechout en omgeving
+  dierenplezier boechout
+  dierenwinkel boechout
+  vacatures boechout
+  v flowers boechout
+  weer boechout
+  te huur boechout