Op zoek naar dierenplezier boechout?

dierenplezier boechout
Dierenplezier Bouchout HondenForum.
31 juli 2014 om 1534: wijzigen" quote" 2. Ik had graag eens naar een dierenwinkel geweest voor eens wat informatie op te doen over wat een hond en de verzorging juist inhoud. Ik had een winkel gevonden in Bouchout Dierenplezier.
goedkope lening
Puppy House moet 191.000 euro betalen Boechout Regio HLN.
Puppy House aan de Provinciesteenweg in Boechout is al jaren actief met de verkoop van dieren. Dierenrechtenorganisatie GAIA stapte in 2014 met een klacht naar het Antwerpse gerecht, nadat er verschillende klachten waren over Puppy House, het vroegere Dierenplezier. Klanten voelden zich opgelicht, omdat de aangekochte puppy's' een ziekte of erfelijke aandoening bleken te hebben.
verstopte wc
Gesjoemel met oostblokpuppys kan hondenverkopers jaar cel e. Boechout Gazet van Antwerpen.
Dierenrechtenorganisatie GAIA was in 2014 naar het gerecht gestapt, nadat ze verschillende klachten had ontvangen over Puppy House, het vroegere Dierenplezier. Puppys waren kort na aankoop ziek geworden en zelfs gestorven. De hondjes bleken afkomstig te zijn uit Oost-Europa. Ze werden bijeen gebracht in verzamelcentrum Dogs Co in Tsjechië, waar Louisa T. eigenaar van was, en vervolgens op transport gezet naar Boechout.
mazouttank
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers. Veel van de dieren werden kort na aankoop ziek of stierven zelfs. Dierenrechtenorganisatie GAIA diende in 2014 een klacht in tegen de speciaalzaak die vroeger Dierenplezier heette wegens de verkoop van de zogeheten Oostblokpuppys.
Vernietiging overeenkomst wegens dwaling Klacht over Puppyhouse via Test-Aankoop.
Daarenboven bent u de uitbater van de beruchte dierenzaak Dierenplezier nu omgedoopt tot Puppy House uit Boechout. Na telefonisch contact met GAIA mocht ik volgende info bekomen GAIA heeft na ontvangst van tientallen klachten over de Puppy House in Boechout in november 2014 een strafklacht ingediend tegen de uitbater, op grond van de illegale invoer van puppys jonger dan acht weken zelfs niet gevaccineerd tegen het dodelijke rabiës hondsdolheid niet vergezeld van hun moeder.
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Vandaag vond voor de Correctionele Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen de inleidende zitting plaats van de rechtszaak tegen de zaakvoerders van Puppy House, het voormalige Dierenplezier, een beruchte hondenhandelszaak in Boechout. Zaakvoerder Matthieu Clerckx en zijn echtgenote werden op 22 december vorig jaar door de Raadkamer doorverwezen naar de Antwerpse Correctionele Rechtbank, nadat de dierenrechtenorganisatie GAIA tegen de zaakvoerders van Puppyhouse klacht met burgerlijke partijstelling had neergelegd bij de onderzoeksrechter.
KOOP HIER NOOIT EEN PUP IN BELGIË. Koop Hier Nooit Een Pup Facebook.
Dierenplezier nu Puppyhouse.be Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout 0474 64 01 39 Mathieu Clerckx en Louisa Thees 03 455 57 55 32 3 455.57.55 32 474 64.01.39 0474 64 01 39 biedt verschillende rassen aan. Grote broodfokker met puppyfabriek in Tsjechië!

Contacteer ons

+  restaurants in boechout
+  taverne boechout
+  kinderopvang boechout
+  restaurants boechout en omgeving
+  dierenplezier boechout
+  dierenwinkel boechout
+  vacatures boechout
+  v flowers boechout
+  weer boechout
+  te huur boechout