Resultaten voor dierenplezier boechout

dierenplezier boechout
Gaia dient klacht in tegen fokker Dierenplezier Boechout Gazet van Antwerpen.
Maak van Boechout jouw startgemeente! Gaia dient klacht in tegen fokker Dierenplezier. 06/11/2014 om 1558: Bron: BELGA. Boechout Dierenorganisatie GAIA heeft een strafklacht ingediend bij het Antwerpse parket tegen hondenfokker Dierenplezier uit Boechout. Die zou puppys hebben vervoerd die volgens de Europese wetgeving te jong waren.
sierpoort
Zaakvoerders Puppy House vrijgesproken voor verkoop Oostblo. Boechout Het Nieuwsblad.
De rechtbank legde hen geen verbod op voor het houden van dieren, maar verklaarde wel een vermogensvoordeel van 191.000 euro verbeurd. De zaakvoerders van hondenspeciaalzaak Puppy House uit het Antwerpse Boechout werden ervan beschuldigd honderden te jonge en soms zelfs zieke puppys uit Oost-Europa verkocht te hebben aan onwetende kopers. Veel van de dieren werden kort na aankoop ziek of stierven zelfs. Dierenrechtenorganisatie GAIA diende in 2014 een klacht in tegen de speciaalzaak die vroeger Dierenplezier heette wegens de verkoop van de zogeheten Oostblokpuppys.
Consultant
Dierenplezier Bouchout HondenForum.
31 juli 2014 om 1534: wijzigen" quote" 2. Ik had graag eens naar een dierenwinkel geweest voor eens wat informatie op te doen over wat een hond en de verzorging juist inhoud. Ik had een winkel gevonden in Bouchout Dierenplezier.
geld
Chihuahua kennel Dierenplezier in Boechout, Provinciesteenweg 556, telefoon: 32 3 4. met openingsuren Hondenfokkerijen.
Vind een handelaar in Boechout. Andere belangrijke handelaars. Chihuahua kennel Dierenplezier. Provinciesteenweg 556 2530 Boechout. Klik voor telefoon Telefoon: 32 3 455.57.55. Hondenfokkerijen in Boechout. Ma andag 30/07. Di nsdag 31/07. Wo ensdag 01/08. Do nderdag 02/08. Vr ijdag 27/07.
slotenmaker geel
Gesjoemel met oostblokpuppys kan hondenverkopers jaar cel e. Boechout Gazet van Antwerpen.
Dierenrechtenorganisatie GAIA was in 2014 naar het gerecht gestapt, nadat ze verschillende klachten had ontvangen over Puppy House, het vroegere Dierenplezier. Puppys waren kort na aankoop ziek geworden en zelfs gestorven. De hondjes bleken afkomstig te zijn uit Oost-Europa. Ze werden bijeen gebracht in verzamelcentrum Dogs Co in Tsjechiƫ, waar Louisa T. eigenaar van was, en vervolgens op transport gezet naar Boechout.
Maxi
Zaakvoerders Puppy House voor de rechter wegens gesjoemel met jonge, zieke pups uit Oost-Europa GAIA.
Vandaag vond voor de Correctionele Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen de inleidende zitting plaats van de rechtszaak tegen de zaakvoerders van Puppy House, het voormalige Dierenplezier, een beruchte hondenhandelszaak in Boechout. Zaakvoerder Matthieu Clerckx en zijn echtgenote werden op 22 december vorig jaar door de Raadkamer doorverwezen naar de Antwerpse Correctionele Rechtbank, nadat de dierenrechtenorganisatie GAIA tegen de zaakvoerders van Puppyhouse klacht met burgerlijke partijstelling had neergelegd bij de onderzoeksrechter.
Dierenplezier Provinciesteenweg 556, Boechout, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout. Telefoonnummer 03 455 57 55. Stuur naar je smartphone. Is dit jouw bedrijf? Reageer op reviews en berichten van klanten. Claimen is gratis en is zo gebeurd. Claim dit bedrijf. Ik denk het niet. Ik heb al beter gehad. Ik ben een fan. Beter dan dit wordt het niet! Hey daar, trendsetter! Je zou de eerste kunnen zijn die een review schrijft voor Dierenplezier.
Openingsuren Puppyhouse in Boechout.
Info laatst gecontroleerd op 6 maart 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op zaterdag 21 juli 2018 voor Nationale Feestdag. Provinciesteenweg 556, 2530 Boechout. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels.
Vernietiging overeenkomst wegens dwaling Klacht over Puppyhouse via Test-Aankoop.
Daarenboven bent u de uitbater van de beruchte dierenzaak Dierenplezier nu omgedoopt tot Puppy House uit Boechout. Na telefonisch contact met GAIA mocht ik volgende info bekomen GAIA heeft na ontvangst van tientallen klachten over de Puppy House in Boechout in november 2014 een strafklacht ingediend tegen de uitbater, op grond van de illegale invoer van puppys jonger dan acht weken zelfs niet gevaccineerd tegen het dodelijke rabiƫs hondsdolheid niet vergezeld van hun moeder.

Contacteer ons

+  restaurants in boechout
+  taverne boechout
+  kinderopvang boechout
+  restaurants boechout en omgeving
+  dierenplezier boechout
+  dierenwinkel boechout
+  vacatures boechout
+  v flowers boechout
+  weer boechout
+  te huur boechout