Meer resultaten voor het midden boechout

het midden boechout
IJzerlei hoofdstraat van nieuwe Boechoutse wijk Boechout Regio HLN.
De eerste fase van de nieuwbouwwijk Midden in Boechout is opgeleverd. De eerste woongelegenheden worden betrokken en dit ging gepaard met de opening van de nieuwe hoofdstraat in de wijk: de IJzerlei. Deze" eerste fase bestaat uit twintig parkvilla's, vijftien woningen, veertig appartementen, 24 assistentiewoningen en commerciële ruimte waar een ruime kruidenierszaak komt, licht Stephane Verbeeck, CEO van projectontwikkelaar Gands. Nog drie fases. Het project Midden ligt goed in de markt aangezien de assistentiewoningen en de appartementen allemaal al werden verkocht.
cinema vendome
MIDDEN 2530 Boechout Projecten Nieuwbouwzondag.
audio boxen
Boechout Midden DCA.
Over DCA groep. Werken bij DCA 14. 32 014 62 22 11. Home Bouw Realisaties Boechout Midden. Molenhei 88 2530 Boechout België. Architect: FVWW, BULK architecten, BUUR bureau voor urbanisme. Aanvang der werken: september 2014. Bouwen aan Welzijn. Werken bij DCA.
bachbloesem
Boechout Midden DCA.
Home Boechout Midden. Warning: array_flip: Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController-load regel 173 van /data/sites/web/dcabe/www/includes/entity.inc. Warning: array_flip: Can only flip STRING and INTEGER values! in DrupalDefaultEntityController-cacheGet regel 350 van /data/sites/web/dcabe/www/includes/entity.inc. Notice: Trying to get property of non-object in dcacorp_partner_projects_for_sale_node_view regel 76 van. In opdracht van Gands bouw een nieuwe wijk op de oude BMT-site in het centrum van Boechout.
IJzerlei van woonproject Midden ingehuldigd Boechout Gazet van Antwerpen.
Boechout Gemeentebestuur en projectontwikkelaar Gands hebben samen de hoofdstraat van de nieuwe woonwijk Midden, de IJzerlei, feestelijk ingehuldigd. Gands is volop bezig de voormalige BMT-site in het centrum van Boechout om te bouwen tot een grote nieuwe woonwijk. Dit inbreidingsproject wordt een schoolvoorbeeld voor toekomstige dorpsontwikkeling, zo zegt burgemeester Koen TSijen PRO.
Nieuwbouwprojecten te koop in Boechout 2530 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Huis te huur in Boechout. Garage te huur in Boechout. Grond te huur in Boechout. Bedrijfsvastgoed te huur in Boechout. Kot/kamer te huur in Boechout. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Boechout.: Immo te koop in Vremde 2531.
Woonproject Midden van start Boechout Regio HLN.
Zo werden al verschillende minerale oliën ontgraven. Ook de zinkverontreiniging werd in kaart gebracht en de chloriden in het grondwater worden afgeperkt, licht Eddy Van Dyck van OVAM toe. KOS Een toekomstbeeld van woonproject Midden. Net zoals bij andere verkavelingen van projectontwikkelaars heeft Boechout voorwaarden opgelegd die de gemeente ten goede komen.

Contacteer ons

+  het midden boechout
+  restaurant station boechout
+  boechout restaurant station
+  cosmo restaurant boechout
+  dierenplezier
+  Boechoutse
+  karaoke
+  dakwerken
+  feestzaal