Op zoek naar feestzaal?

feestzaal
feestzaal - Beschikbaarheid van de zaal.
In het kader van het ecolabel Green Key voor de Sheds en het Hôtel de la Poste heeft TourTaxis ervoor gekozen om samen te werken met traiteurs die het milieucharter van TourTaxis ondertekenden. Klik op hun logo voor meer informatie.
Feestzaal Salons Denotter.
Alle gasten waren in de wolken met de overheerlijke hapjes, de heerlijke warme en koude schotels alsook met het spetterende dessertbuffet. Kortom er viel niks op aan te merken en wij kunnen deze feestzaal alleen maar aanraden voor wie plannen heeft. Lees meer
huis kopen
Unieke feestzaal San Marco Village.
Voor meer informatie kunt u ook bellen naar 32 03 844 89 77. Unieke feestlocatie Antwerpen Restaurant communiefeest Locatie bedrijfsfeest Idee personeelsfeest Feestzaal huwelijksfeest Sint-Niklaas Feestzaal bedrijfsfeest Sint-Niklaas Exclusieve feestzalen Evenementenhal Antwerpen Brunch op zondag Vergaderzaal Sint-Niklaas. Vrijblijvende informatie aanvraag.
appartement te koop
Welkom bij De Venkel.
Voor een uitgebreid feest kan je bij feestzaal De Venkel dus gerust meerdere feestzalen combineren! De Venkel als jouw feestlocatie. Een waaier aan mogelijkheden voor élk type feest, daarvoor moet je vast en zeker bij feestzaal De Venkel in Kortenberg langsgaan!
arnhem
Feestzaal Hof te Rhode.
Vanaf april zijn er wegenwerken ter hoogte van de Klappijstraat waardoor Hof te Rhode enkel bereikbaar is via de Nieuwe Dijkstraat vliegveld en de Rodestraat. De statige Feestzaal is perfect geschikt voor een groot aantal gasten. Een ruimtelijke maar sfeervolle zaal die wat weg heeft van een grote huiskamer.
dakwerken waasland
De mooiste feestzaal België check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in België. De feestzalen in België zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in België zelf.
hoeilaart
Galerie Feestzaal Dewulf.
Jouw verhaal in onze zaal. Galerie Feestzaal Dewulf. 280 m feestzaal. parking in de nabije omgeving. Unieke ligging, Campo Santo. Meer info over onze zaal in onze brochure: Klik op volgende link om deze te openen Brochure Galerie feestzaal Dewulf.
pizza feest aan huis
CC Nova Wetteren Gemeentelijke feestzaal.
Home Zaalhuur Gemeentelijke feestzaal. Gebruiksreglement tarieven Reservatieformulier gemeentelijke feestzaal. Schooldreef 40, 9230 Wetteren. De gemeentelijke feestzaal is een ruime zaal die vooral tijdens de weekends zeer frequent gebruikt wordt voor fuiven, eetfestijnen, optredens. De oppervlakte is 23m x 12m, maximum capaciteit is 411 personen tegelijkertijd in de zaal.
internetbureau rotterdam
Feestzaal Trovit.
Residentiële WijkRUIME FEESTZAAL MET APPARTEMENT TE HOUTHALEN-HELCHTEREN OP CIRCA 35ARE Op de Springstraat ter hoogte van nummer 64 vinden we. Rapporteren Bekijk huis. hebbes.be 30 dagen geleden. Merendree: goed draaiende feestzaal op 10km van Gent. 9850, Merendree, Nevele, Provincie Oost-Vlaanderen.
zaandam
Feestzaal / Rent a pub De Klokke Baaigem Verjaardagsfeesten babyborrels seminarie trouwfeesten.
Volledig gerenoveerde feestzaal in Baaigem. In onze landelijke hoeve kan u terecht voor al uw events. De Klokke beschikt over 2 ruimtes: de pub en de feestzaal. Afhankelijk van uw wensen, kan u gebruik maken van onze pub of pub én feestzaal.
pergola
Feestzalen bij Woestyne in Aalter.
Bekijk een van onze zalen in detail.: Klik op de verschillende zalen op het grondplan om meer informatie te krijgen over onze infrastructuur. Eigenschappen van onze feestzalen en meeting rooms. Zaal 1: Sahara Zaal 2: Namib Zaal 3: Kalahari Zaal 4: Negev.
slotenmaker beerse

Contacteer ons

+  het midden boechout
+  restaurant station boechout
+  boechout restaurant station
+  cosmo restaurant boechout
+  dierenplezier
+  Boechoutse
+  karaoke
+  dakwerken
+  feestzaal