Zoeken naar feestzaal

feestzaal
Unieke feestzaal in de Brouwerij Rodenbach te Roeselare Ter Eeste.
Ter Eeste is een feestzaal ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach te Roeselare. Het is dus een industriële locatie met een apart maar zeer warm karakter. De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje van industrieel erfgoed is.
breda
Feestzaal Alle Feestzalen kan je terugvinden op Salino.be Salino.be.
Zoekt u een feestzaal voor 15 personen tot 250 personen, in het Bevershof hebben wij voor ieder feest een passende zaal. Ook is het mogelijk om verschillende zalen te combineren waardoor wij een capaciteit kunnen dragen van ruim 450 gasten.
rijschool deurne
De mooiste feestzaal Antwerpen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Antwerpen. De feestzalen in Antwerpen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Antwerpen zelf.
babykamer aankleding
Feestzaal Kasteel van Loppem.
Feestzaal Kasteel van Loppem. De manège op het kasteeldomein van Loppem is een perfecte plek voor uw evenement of seminarie. Je kan er trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communies, babyborrels, lezingen, beurzen, tentoonstellingen en dergelijke organiseren. De manège beschikt over een ruimte van 300m2 waarin 250 tot maximum 300 personen kunnen aanzitten.
springkasteel beerse
Feestzalen Stayen.
Een smaakvolle receptie of een uitgebreid buffet, alles is mogelijk. U hebt de keuze uit een standaardpakket of verschillende arrangementen op maat. Voor elk evenement in de Rvue hebt u de keuze uit één van onze huiscateraars: Carpe Diem, JM Catering en Trimalchio Catering.
piano gouda
Feestzaal As goudengids.be.
20 resultaten voor feestzaal As. Koop deze gegevens. Wiemesmeerstraat 105, 3600 Genk. Woensdag 1200: 1430.: Diet in the Box. Organisatie van seminaries. 2 Kristalijn De. Wiemesmeerstraat 105, 3600 Genk. Woensdag 1200: 1430.: Diet in the Box. Lucien Londotstraat 5, 3600 Genk.
dakwerken lochristi
Feestzalen bij Woestyne in Aalter.
Klik op de verschillende zalen op het grondplan om meer informatie te krijgen over onze infrastructuur. Eigenschappen van onze feestzalen en meeting rooms. Zaal 1: Sahara Zaal 2: Namib Zaal 3: Kalahari Zaal 4: Negev. Aantal personen: Walking dinner 350 personen.
band huwelijksfeest
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
breda
Feestzaal te Herenthout Pastinaak brasserie, restaurant.
Een communiefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsfeest, een verjaardag, elke dag een andere reden om te feesten en waar kan dit beter dan in een mooi kader. Pastinaak beschikt over een feestzaal die geschikt is voor elk feest tot 60 personen.
computer zoetermeer
feestzaal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Je weet wel, de kerk, de grote feestzaal, taart in haar gezicht. L'église, le bal, le gâteau., Misschien die vijf Koningen die beneden in de feestzaal zitten? Peut-être les cinq rois assis autour de la table. Ze is in de feestzaal.
feestlocatie

Contacteer ons

+  het midden boechout
+  restaurant station boechout
+  boechout restaurant station
+  cosmo restaurant boechout
+  dierenplezier
+  Boechoutse
+  karaoke
+  dakwerken
+  feestzaal